The Balloon Company
Du har 0 varer i din Handlekurv Gå til kasse
Om oss


The Balloon Company
har i 20 år tilbydd alt innen ballonger og festutstyr til både private og bedrifter!

 

Det hele begynte i 1993 med 2 Amerikanske damer som dekorerte med ballonger til bedriftsfester og noen private. Etterhvert ønsket de seg tilbake til USA og Caroline, en tidligere ansatt, overtok selskapet og utvidet tilgjenglighet for privat ballonglevering, reklame og logotrykking på ballonger. Hun startet også opp websiden som i 1997 var relativ uvanlig.

 

I 2000 begynte den nåværende eieren, Lisbet McCarroll, i The Balloon Company som ansatt med oppgaven om og starte butikkene slik vi kjenner dem i dag. Ettersom forretningene blomstret begynte hun å jobbe på hovedkontoret, og utviklet kunnskapen og hadde ansvar for vareinnkjøp, logo og ballongsalg.

 

I 2004 kjøpte hun The Party Company as, flagship Oslo butikken og utviklet alt rundt ballonger, dekor og god service. Dette ble en suksess, ikke minst på grunn av hånd plukkede flinke ansatte som hadde interesse og vilje til og lære om den unike verden av ballonger.

 

Mars 2013 kjøpte Lisbet resten av The Balloon Company med ønsker om å levere alt innen ballonger, god service samt gjøre kvalitetsballonger tilgjengelig for alle.

 

Som den første og den beste har vi størst utvalg av kvalitets logoballonger, ballonger, dekorasjoner og Disney 17.mai vendor ballonger. I tillegg har vi ballongbuketter for levering og masse festartikler.
 

  I 2014 på grunn av ombygning  flyttet og med den anledning utvidet vi til  de to butikker vi har i dag en i Grünerløkka, Toftesgate 12 og en i Sentrum, Akersgata 65.  Med dette, ble vi inspirerte til og utvikler produktene på websiden og reklameballonger avdeling. 

I 2018 konsoliderte vi våre butikker og flyttet til større lokaler med egen parkering i Ullevålsveien 10.

Vi håper at alle kundene våre, både nye og de som kjenner oss godt liker det vi tilbyr nå!  at alle kundene våre, både nye og de som kjenner oss godt liker det vi tilbyr nå!  

 
Blad videre gjennom websiden for og se nye produkter, bilder osv.

 

See what a difference balloons make!


Denne hjemmesiden og alt innhold er eiet av TBC ©2009 The Balloon Company
Epost: hei@theballooncompany.com   Telefon: (+47) 468 99 512