The Balloon Company
Du har 0 varer i din Handlekurv Gå til kasse
Kjøpsvilkår

Under finner du våre kjøpsvilkår. Disse bes du vennligst om å lese nøye igjennom før du går videre til bestillingssidene.
 
Priser
Alle prisene på våre bukett bestillingssider er oppgitt inklusiv mva (25%).
 
Leveringsomkostninger og -betingelser
 Vi benytter oss av budbil tjenester når vi skal levere våre ballongbuketter til mottakeren. Kravene vi har til våre leveringssamarbeidspartnere er strenge, slik at vi kan garantere kvaliteten på bukettene helt frem til mottakeren.
I og med at vi tilbyr levering flere steder i landet (via våre Party Stations, eller samarbeidspartnere) varierer leveringskostnaden som er basert på zoner og postnummer. Det er derfor viktig at du orienterer deg godt om våre leveringszoner slik at du får påført korrekt zonekode i din bestilling.
Har man benyttet feil leveringszone/pris i bestillingen kan det medføre ekstra kostnader og/eller bestillingen kanseleres.
De ordinære leveringskostnadene er basert på 2 timers vanlig budtjeneste på dagtid, mellom kl 12:30 og 18:00. Ønskes levering før kl 12:30 eller etter kl 18:00, samt i helgene, gjelder express/kveld/helg prisene som er dobbelt av vanlig pris i zonen. Ekspress levering foretas iløpet av 1 time (velg en time leveringsvindu mellom kl 10.30 inntil kl 18.00 ).
I helgene (lørdager) foretas alle leveringen før kl 17:00 og på søndager leveres ingen ballongbuketter.
Man kan sette opp ønsket leveringstidspunkt for bestillingen, men det er ingen garanti for at leveringene kan gjennomføres på det nøyaktig samme tidspunkt som er ført opp som ønske.
Det er mulig å få levert 2 ballongbuketter til samme adresse/mottaker og dato/tidspunkt til vanlig leveringspris, men utover 2 ballongbuketter vil det tilkomme stor varebil pris som tilsvarer den samme prisen som for express/kveld/helg.
For å  garantere korrekt levering mottakers kontaktopplysninger, navn- adr.- tlf, oppgist, samt alternative leveringsmetoder (heng på dør/leveres til nabo). Hvis disse opplysningene er oppgitt feil/mangelfullt, kan det oppstå problemer med leveringen og budbilen må evt. returnere tilbake til butikken med buketten på bestillers regning.

Levering foretas ikke på søndag og helligdager.

 
Bestillingsfrister
Bestilling av ballongbuketter via eshop må være inne hos oss senest kl 11:00 samme dag som leveringen skal finne sted.
For bestilling etter kl 11:00 med levering samme dag, må dette foretas direkte kontakt med våre Party Stations på telefon 22 44 42 44 for å få bekreftelsen om muligheten.
 
Leveringssikkerhet
I tilfeller hvor mottaker ikke er hjemme og vi har fått oppgitt, av bestiller eller mottaker via tlf., at ballongbuketten kan leveres til nabo eller henges på døra - er ikke The Balloon Company ansvarlig for evt. tap/tyveri.
Hvis ikke mottaker er hjemme eller ikke nås på tlf., samt at bestiller ikke har godkjent alternative levering (dør/nabo) - vil buketten returneres til The Balloon Company på bestillers regning.
 
Levering på sykehus
The Balloon Company leverer ballongbuketter til flere sykehus og avdelinger rundt om i landet. Som oftes må budet levere buketten i respsjonen/avdelingen, da det er begrenset tilgang til rommene.
The Balloon Company tar ikke ansvaret dersom ansatte ikke leverer buketten videre til mottaker/pasient.
 
Ahus - Akershus Univeristets Sykehus (Lørenskog)
Vi kan levere til andre avdelinger på Ahus, men dessverre ikke til barselavdelingen.
Frem til en løsning og tillatelse er gitt, må vi dessverre si nei til bestillinger av ballongbuketter med adresse Ahus barselavdeling. Vi oppfordrer bestiller til å finne alternative leveringsadresser/mottaker.
 
Kvittering/bestillingsbekreftelse
Når du har fullført din bestilling og alle opplysningene er utfylt korrekt vil du få en kvittering/bestillingsbekreftelse på skjermen. Denne kvitteringen anbefaler vi at du skriver ut og arkiverer.
 
Konfidensialitet/Anonymitet
Alle bestillinger The Balloon Company mottar behandles konfidensielt og bestiller kan være anonym også ovenfor mottaker hvis ønsket.
Ellers henviser vi til våre Privacy Policy (link under)

Denne hjemmesiden og alt innhold er eiet av TBC ©2009 The Balloon Company
Epost: hei@theballooncompany.com   Telefon: (+47) 468 99 512