The Balloon Company
Du har 0 varer i din Handlekurv Gå til kasse
Proud to be Green

The Balloon Company gjør det vi kan for å være Miljøvennlige

The Balloon Company ønsker ikke bare å fremstå som et kvalitets merke, men også som ett miljøbevist merkenavn.

Derfor velger vi ballongprodusenter som kan levere produkter av en meget høy kvalitet laget av 100% naturlig gummi. Oljebasert gummi føler vi er full av kjemikaler og krever mye arbeid som vi tror gir luft forurensnings b-effekter.

Dessverre koster det mer med naturlige gummi, men det er lite når man vet at ingen tropiske eller naturskogsområder har blitt hugget ned eller brukt for å høste denne gummien. I stedet er Gummitrærne dyrket i områder som trenger arbeid og industri og krever mer ”the personal tou ch”. Dette gir dem den høye kvaliteten vi søker og gjør dem miljøvennlige.

Lateks ballongene av naturlig gummi har samme nedbrytningsevne i naturen av bakterier som et vanlig eikeblad, det vil si ca 2år. I tillegg anbefaler vi ikke ballongslipp med snor på ballongene

Bio –bags er brukt så langt som mulig ved transportering av heliumfylte ballonger. Disse er komposterbare poser og sekker som bidrar til å bekjempe problemet med at organisk avfall sendes til søppelfyllinger. Vi håper at kundene våre bruker disse poser og sekker til innsamling og kompostering av organisk avfall og bidrar til å fullføre det naturlige kretsløpet ved at svært nyttige næringsmidler returneres til miljøet.

Helium en begrenset edel gass med kun 6 kilder i verden per i dag. Vi prøver og redusere deres og vårt behov av den ressursen ved å bruke Ultra Hi-Float® i hver og en av våre lateks ballonger ved fyllingen. Dette er en vannbasert gel som lager en barriere når den tørker og dermed holder helium seg lengre i ballongen og i lengden blir da mindre helium brukt.

Vi tenker kvalitet og ''Grønt''… every little bit helps!!!

Klikk på "God Ballongpraksis" for mer informasjone ang helium og miljøet


Denne hjemmesiden og alt innhold er eiet av TBC ©2009 The Balloon Company
Epost: hei@theballooncompany.com   Telefon: (+47) 468 99 512